Eloise En Leonore

Meekijken: dit deden de royals in het weekend

Eloise veranderde haar kapsel en Pieter-Christiaan testte een nieuwe ‘wearable’. Kortom: we kijken wat de royals zoal deden afgelopen weekend. Kijk je mee?

Je hebt vast genoten van het prachtige najaarsweer afgelopen weekend. En dus had je helemaal geen tijd om social media te checken. Gelukkig deden wij dat met liefde voor je. We verzamelden wat de royals deden. En dat varieert van staren naar een standbeeld in Zweden tot de broer van Kate die zeilers van een zeilwedstrijd aanmoedigt. En van een nieuw haarkleurtje voor Eloise tot een sportieve gadget voor Pieter-Christiaan.

Eloise schrijft bij haar foto, op Instagram ‘new hair, who this?’

Eloise Weekend

Prinses Madeleine had een videovergadering met jeugdwerkers. Namens de ‘Word Childhood Foundation’ kiest ze binnenkort finalisten die kans maken op het winnen van een prijs, omdat ze zich op bijzondere wijze inzetten voor kinderen en jongeren.

Madeleine Weekend

James Middleton, het broertje van Kate, is zelf fervent zeiler. Dit keer moedigde hij – met een post op Instagram – deelnemers van de Vendée Globe aan. Een race die de zeilers in één teug rond de wereld doet varen.

James Middleton Weekend

Pieter-Christiaan plaatst een video van zijn sporthorloge. En laat meteen maar zien wat het ding allemaal kan, tijdens een duurloop in de duinen. Die duinen pakte hij vorige week ook al mee, zoals je hier kon zien. Het hele filmpje kun je hier bekijken.

Pieter Christiaan Weekend

Kroonprinses Victoria en haar man Daniel, van Zweden, kijken naar her standbeeld van Kristina Gyllenstierna. Zij was een adellijke vrouw die het Zweedse verzet tegen de Deense koning Christian leidde. Het beeld staat op de binnenplaats van het koninklijk kasteel.

Victoria Weekend

LEES OOK:

Queen heeft door coronacrisis een zorg minder

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @jmidy, @princess_madeleine_of_sweden, @pcvanoranje, @kungahuset