2020 08 02 2

Meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

Het was zonnig en warm weer. Ook zo benieuwd waarmee onze favoriete royals zich vermaakten? Kijk mee naar het weekendoverzicht.

We lieten je gisteren al zien dat prins Bernhard op Ibiza al kartend werd gespot, met niemand minder dat de Volendamse zanger Simon Keizer. Dat is nog eens vakantie-vieren zeg! Maar ook andere royals zaten niet stil.

Eloise genoot van de zon en deelde een heerlijk zomerse foto in een Story op Instagram.

Eloise Story

Prins Charles bezocht een ziekenhuis en sprak met medewerkers over hun ervaringen tijdens d coronacrisis. En omdat het een Schots ziekenhuis was, kon Charles zijn kilt uit de kast halen.

Charles Weekend

Charlene van Monaco deelde een té leuk kiekje van haar tweeling Gabriella en Jacques. Een dagje strand, waarbij broer en zus goed tegen de zon beschermd werden zo te zien.

Charlene Weekend 2

Pieter-Christiaan heeft een fijne 15 kilometer kunnen lopen, maar nog niet helemaal pijnvrij. Hij plaatste een foto van na het hardlopen, op een mooi en zonnig terras. Zelfs zijn teenslippers liggen er relaxt bij.

Pieter Christiaan Weekend 2

En Kitty Spencer, de nicht van William en Harry, deelde een foto waarop ze een wel héle bijzondere zonnebril draagt. Ze schrijft bij de foto, op Instagram: ‘sunny side up!’

Kitty Spencer Weekend 2

Lees ook:

Zweedse prins deelt favoriete vakantieplek in eigen land

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @clarencehouse, @hshprincesscharlene, @pcvanoranje, @kitty.spencer