×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin zet vergaderingen voort in Jordanië

  Máxima: 'Er is veel vooruitgang geboekt'

  Koningin zet vergaderingen voort in Jordanië

  Koningin Máxima heeft dinsdag de tweede dag van haar VN-werkbezoek aan Jordanië ingeruimd voor een lange reeks vergaderingen en een bezoek aan koning Abdullah en koningin Rania.

  Vroeg in de ochtend had de koningin een bijeenkomst bij de Verenigde Naties waar ze met vertegenwoordigers van onder meer banken en bedrijven praatte over het beter toegankelijk maken van financiële diensten en hoe zij daar bij kunnen helpen. ,,Er is veel vooruitgang geboekt, maar er moet nog veel gebeuren”, aldus de koningin.

  Daarna ging Máxima naar de Centrale Bank van Jordanië om haar ervaringen en observaties te delen met bankpresident Ziad Fariz en zijn medewerkers. In een rondetafelgesprek kwam de door Jordanië uitgezette nationale strategie voor inclusieve financiering aan de orde.

  Vanaf de Centrale Bank gaat ze met haar gezelschap naar het koninklijk paleis.

  12 februari 2019 - 16:39