×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Marokkaanse koning ontslaat minister

  Marokkaanse koning ontslaat minister

  De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft kort na zijn toespraak tot de bevolking van afgelopen zondag werk gemaakt van zijn woorden dat de sociale en economische problemen beter moeten worden aangepakt. Het paleis maakte woensdagavond bekend dat de koning minister Mohamed Boussaid van Economische Zaken en Financiën heeft ontslagen.


  Mohammed VI had zich zondag ter gelegenheid van de 19de verjaardag van zijn inhuldiging vanuit Al Hoceima gericht tot zijn landgenoten. Hij was zich bewust van de problemen en riep de regering op beter haar best te doen. In Marokko zijn al maanden protesten vanwege de armoede en corruptie, waarbij een aantal grote bedrijven wordt geboycot. Die acties werden door Boussaid als onzin afgedaan.

  De koning had vorig jaar ook al drie ministers ontslagen na onrust en protesten.

  2 augustus 2018 - 10:55