×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maleisische koning bij aankomst slachtoffers MH17

  Maleisische koning bij aankomst slachtoffers MH17

  De koning van Maleisië, Abdul Halim Muadzam Shah, is volgende week vrijdag op het vliegveld van Kuala Lumpur aanwezig wanneer de stoffelijke overschotten arriveren van slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Dat heeft de Maleisische vicepremier Tan Sri Muhyiddin Yassin donderdag bekendgemaakt.


  De Yang Di-Pertuan Agong, zoals de titel van de koning luidt, wordt vergezeld door onder meer de Maleisische premier Najib Razak, leden van het kabinet, en de eerste ministers van de Maleisische deelstaten en families van de slachtoffers. Maleisië heeft volgende week vrijdag uitgeroepen tot dag van nationale rouw.

  Na aankomst uit Amsterdam zullen de 16 kisten met stoffelijke resten met militaire eer uit het vliegtuig worden gedragen waarna een moment stilte wordt gehouden. Eén slachtoffer van wien de resten worden overgebracht, had de Nederlandse nationaliteit, maar wordt in Maleisië begraven.

  14 augustus 2014 - 15:14