×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maleisisch koningspaar ontmoet nabestaanden vliegramp

  43 Maleisiërs kwamen om het leven bij neerhalen MH17

  Maleisisch koningspaar ontmoet nabestaanden vliegramp

  Het Maleisische koningspaar heeft zaterdag de nabestaanden van de slachtoffers van de vliegtuigcrash ontmoet in een hotel in Putrajaya in Maleisië.


  Koning Abdul Halim en zijn vrouw Hamimah Hamidun hebben ruim 100 nabestaanden van 30 passagiers en de bemanningsleden gecondoleerd. Bij de ontmoeting waren ook de Maleisische ministers van Transport en Communicatie aanwezig.

  In het vliegtuig van Malaysia Airlines dat vorige week werd neergehaald boven Oekraïne, zaten 43 Maleisiërs, onder wie de 15-koppige crew.

  26 juli 2014 - 14:00