×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Liechtensteinse erfprins optimistisch over zijn dwergstaatje

  Liechtensteinse erfprins optimistisch over zijn dwergstaatje

  Erfprins Alois van Liechtenstein heeft dinsdag in zijn jaarlijkse toespraak ter gelegenheid van de nationale feestdag een veelal positief beeld geschetst over de situatie in het dwergstaatje. "We kunnen optimistisch naar de toekomst kijken, ondanks enkele uitdagingen", zo zei de prins.


  Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de weide naast het vorstelijk kasteel in Vaduz benoemde Alois, die sinds 2004 de dagelijkse leiding van Liechtenstein van zijn vader vorst Hans Adam II heeft overgenomen, ook enkele van die uitdagingen. Zo zijn er zorgen om de aanhoudende migratiestromen in Europa, de brexit en de onzekere toekomst van de euro.

  Na afloop van de 'Staatsakt' was er een borrel voor de hele bevolking in de rozentuin van het kasteel.

  16 augustus 2017 - 07:42