Leuk: Paas-updates van de royals

Grote kans dat je vandaag binnen blijft, het is niet écht wandel- of fietsweer. Tijd genoeg om lekker te lezen over royals. En wat zij zoal deden en doen dit Paasweekend!

Gisteren, op Eerste Paasdag, lieten we je al zien hoe Elizabeth en Charles hun Pasen doorbrengen. Maar er zijn natuurlijk meer royals! Kijk je mee naar wat zij ondernemen (of… juist niet) dit Paasweekend?

Pieter-Christiaan is zijn rondje gaan rennen. Maar dat is niet alles. Hij schrijft bij deze foto-collage dat-ie verwacht vandaag weer dit soort winterse kleding nodig te hebben! Gezien de voorspellingen…

Pieter Christiaan Paasweekend Screenshot Instagram

Eloise reisde vrijdag naar huis om daar Pasen te vieren. Wat een heerlijk fris groen truitje heeft ze aan. Geleend van moeder Laurentien, zo zegt ze.

Eloise Pasen Screenshot 2
Eloise Pasen Screenshot 1

Koningin Margrethe van Denemarken bezocht de Paasmis in de Domkerk van Aarhus. Uiteraard met een mondkapje op, al kun je haar vriendelijke lach er nog steeds doorheen zien.

Margrethe Pasen Screenshot Instagram

Haar jongste zoon Joachim woont met zijn gezin in Parijs. Ook zij bezochten de kerk, de Frederikskerk in Parijs. En ze deelden daarvan dit plaatje.

Joachim Pasen Screenshot Instagram

William en Kate delen op hun Instagram-account een kunstige, korte video. We zien een chocolade paasei dat aan stukjes wordt geslagen. Maar dan omgekeerd afgespeeld!

Mabel deelt een foto van de blauwe lucht en de groeiende bermplanten. Ze schrijft erbij ‘resurrection’ oftwel: wederopstand. Een knipoog naar zowel de natuur in deze tijd van het jaar, als Pasen.

Mabel Pasen Screenshot Instagram

Het Luxenburgse Hof deelt de mooie tekeningen, briefjes en kunstwerkjes die ze ontvingen van kinderen in het land. Wel een gezellige boel!

Luxemburgse Hof Pasen Screenshot Instagram

Sarah Ferguson deelt een zelfgemaakt filmpje, van een aantal van haar foto’s van bloemen gecombineerd met hartelijke wensen voor iedereen dit Paasweekend.

LEES OOK:

Heerlijke gezinsfoto van Charlene van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @pcvanoranje, @eloisevanoranje, @detdanskekongehus, @kensingtonroyal, @mabel.vanoranje, @courgrandducale, @sarahferguson15

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen