×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Kroonprinses Victoria en prins Daniel bezoeken Estland

  Video: Kroonprinses Victoria en prins Daniel bezoeken Estland

  De Zweedse kroonprinses Victoria is zondag aangekomen in de Estlandse hoofdstad Tallinn. De troonopvolgster is samen met haar man prins Daniel in het Baltische land voor een eendaags bezoek, dat in het teken staat van de viering van de onafhankelijkheid van Estland.


  Victoria werd vlak voor het middaguur verwelkomd door de Estlandse president Kersti Kaljulaid bij het presidentieel paleis in Tallinn. Bij aankomst inspecteerde de dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia de erewacht.

  Na de lunch wordt een boom geplant in het Kadriorgpark en een bezoek gebracht aan een kerk. Ook een ontmoeting met de Zweedse gemeenschap staat op het programma. Victoria en Daniel sluiten het eendaagse bezoek af met een bezoek aan The Power of Song, een zangfestijn dat ter ere van de honderdjarige onafhankelijkheid van Estland wordt georganiseerd in de hoofdstad.

  De Baltische staten vieren dit jaar dat ze een eeuw onafhankelijk zijn en krijgen daarom veel koninklijk bezoek. Estland is het laatste land dat Victoria en Daniel over de vloer krijgt. Het paar was in februari in Litouwen, Letland was in april aan de beurt. Afgelopen juni bracht ook koning Willem-Alexander een bezoek aan deze landen.

  20 augustus 2018 - 09:08