×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins ontvangt hoogste Pakistaanse orde

  Pakistan blij met Saoedische investering

  Kroonprins ontvangt hoogste Pakistaanse orde

  De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman is ereburger geworden van Pakistan. Deze onderscheiding kreeg de kroonprins een dag nadat hij 20 miljard dollar had geïnvesteerd in het land.

  Mohammed bin Salman, ook wel bekend als MBS, kreeg de onderscheiding van de Pakistaanse president Arif Alvi tijdens een ceremonie in de hoofdstad Islamabad.

  Bin Salman heeft in totaal zeven overeenkomsten getekend, onder meer in de energie- en oliesector. Die investeringen zijn bij elkaar 20 miljard dollar waard, een bedrag dat in het door financiële crisis geteisterde land meer dan welkom is, meldt Al Jazeera.

  Saudi-Arabië en Pakistan hebben altijd dicht bij elkaar gestaan, en de twee landen hebben een extreem vriendschappelijke band. Pakistan wordt de ‘nauwste islamitische bondgenoot’ genoemd van Saudi-Arabië.

  19 februari 2019 - 11:57