×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Dubai op fietsvakantie in NL

  Enthousiaste foto's van zijn tochten

  Kroonprins Dubai op fietsvakantie in NL

  De kroonprins van Dubai geniet momenteel van een fietsvakantie in Nederland. Het slechte weer lijkt Zijne Hoogheid er niet van te weerhouden lange tochten te maken.


  Foto's en filmpjes van wat Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum in Nederland ziet worden op zijn Instagram-pagina geplaatst. Op een van de foto's is te zien hoe de prins met een vriend achterop door een winkelgebied rijdt. In zijn eigen land, de Verenigde Arabische Emiraten, is de prins nooit op zo'n manier te zien. De prins lijkt in deze zomermaanden bewust de hitte in eigen land te ontvluchten. De koele temperatuur en zelfs de regen lijken hem niet te deren. Alleen het verbod om fietsen te plaatsen lijkt de prins niet te kunnen waarderen, getuige onderstaande foto.

   

  22 augustus 2014 - 14:52