×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins biedt 4,3 miljard voor voetbalclub

  Saoedische prins overweegt bod op Manchester United

  Kroonprins biedt 4,3 miljard voor voetbalclub

  De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman zou overwegen een bod te doen op voetbalclub Manchester United. Volgens boulevardkrant The Sun zou hij 3,8 miljard pond, omgerekend ruim 4,3 miljard euro, over hebben om de club over te nemen van de Amerikaanse familie Glazer.

  The Sun schrijft dat Bin Salman al in oktober zijn interesse kenbaar heeft gemaakt maar dat de ophef rond de op de Saudische ambassade in Istanbul vermoorde journalist Jamal Khashoggi voor vertraging heeft gezorgd. United werd in 2005 gekocht door de familie Glazer, die zou overigens niet geïnteresseerd zijn de club te verkopen.

  Bin Salman zou de club graag kopen om sjeik Mansour uit te dagen, lid van de koninklijke familie van Abu Dhabi en eigenaar van Manchester City.

  18 februari 2019 - 08:56