×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Bahrein opent luchtvaartshow

  Verving zijn vader koning Hamad

  Kroonprins Bahrein opent luchtvaartshow

  De kroonprins van Bahrein, sjeik Salman, heeft donderdag de derde internationale luchtvaartshow geopend op de Sakhir luchtmachtbasis, niet ver van de plek waar ook de Grand Prix wordt gehouden. De kroonprins verving zijn vader koning Hamad, zo meldde Salman zelf op Twitter.


  Aan de luchtvaartshow, die zowel handelsbeurs is als spektakel voor toeschouwers, nemen stuntteams deel uit verschillende landen waaronder The Russian Knights en het Al Fursan Aerobatic Team.

  Kroonprins Salman, die Bahrein vorig jaar vertegenwoordigde bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander en die ook bij de herdenking was van prins Friso, had woensdag een onderhoud met prins Andrew, de hertog van York. Die bracht een bezoek aan het Golf-koninkrijk in het kader van 200 jaar betrekkingen tussen beide landen.

  16 januari 2014 - 15:18