×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk paar luncht met winnaars

  Rapper Ronnie Flex en componist John Ewbank aanwizig

  Koninklijk paar luncht met winnaars

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdag geluncht met onder andere Ajax-verdediger Matthijs de Ligt en rapper Ronnie Flex. Ook Koningslied-componist John Ewbank schoof, net als 25 anderen, aan voor een zogeheten uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde. “Willem-Alexander en Máxima willen daarmee hun erkenning uitspreken voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd”, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

  De geselecteerden hebben onlangs een prijs of onderscheiding ontvangen voor prestaties in hun werkgebied. De Ligt was woensdagavond nog in tranen vanwege de dramatische uitschakeling van Ajax in de halve finale van de Champions League. De 19-jarige international won dit jaar de Golden Boy Award, de prijs voor de meest talentvolle voetballer van het jaar.

  Ronnie Flex won de Popprijs en Ewbank de Buma Lifetime Achievement Award. Verder stonden onder meer shorttrackster Suzanne Schulting, auteur Tommy Wieringa, acteur Hans Dagelet, paralympisch snowboardster Bibian Mentel, radio-dj Willem van Kooten (Joost den Draaijer) en schaatser Patrick Roest op de gastenlijst.

  9 mei 2019 - 17:59