×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Noor steunt akkoord met Iran

  Weduwe koning Hoessein plaatst foto op Twitter

  Koningin Noor steunt akkoord met Iran

  De Jordaanse koningin Noor ondersteunt de petitie die op sociale media circuleert om steun te betuigen aan de overeenkomst die Iran heeft gesloten over zijn atoomprogramma. De weduwe van koning Hoessein plaatste maandag op Twitter een foto van zichzelf. Daarop is ze te zien met een papier met daarop de tekst dat ze het akkoord met Iran steunt omdat dat een kernwapenvrije wereld dichterbij brengt. "Ik steun de #IranDeal. Sluit je aan en vertel waarom jij de deal ook steunt", schrijft koningin Noor bij de foto.


  De actie noemt de overeenkomst die Iran sloot met zes grote mogendheden, een 'belangrijke zege' op de weg naar eliminatie van kernwapens. Het akkoord wordt bestempeld als goed voorbeeld van wat met harde onderhandelingen en internationale druk kan worden bereikt. Met het ondertekenen van de online petitie kan iedereen in de wereld politieke leiders laten weten dat de overeenkomst wordt gesteund.

  Volgens de Amerikaanse president heeft Iran in het akkoord toegezegd 98 procent van zijn bestaande voorraad verrijkt uranium, het belangrijkste ingrediënt voor een kernbom, van de hand te doen. In ruil voor de deal heft de internationale gemeenschap de sancties tegen Iran op. De VN Veiligheidsraad heeft daarmee maandag ingestemd.

  20 juli 2015 - 18:19