×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin-moeder Sirikit van Thailand weer gezond thuis

  Sirikit genezen van koorts en ademhalingsproblemen

  Koningin-moeder Sirikit van Thailand weer gezond thuis

  Koningin-moeder Sirikit van Thailand is dinsdag ontslagen uit het Chulalongkorn-ziekenhuis in Bangkok. Ze is weer overgebracht naar de koninklijke villa Chitralada, aldus een mededeling van het Thaise hof. Sirikit wordt volgende week maandag 87 jaar.Koningin-moeder Sirikit van Thailand is dinsdag ontslagen uit het Chulalongkorn-ziekenhuis in Bangkok. Ze is weer overgebracht naar de koninklijke villa Chitralada, aldus een mededeling van het Thaise hof. Sirikit wordt volgende week maandag 87 jaar.

  De bejaarde koningin was op 21 juli in het ziekenhuis opgenomen met koorts en aanhoudende ademhalingsproblemen. Medische controles en tests brachten een infectie van de luchtwegen aan het licht. Volgens de mededeling van het hof is haar gezondheid vooruit gegaan.

  Koningin Sirikit, weduwe van koning Bhumibol en moeder van koning Vajiralongkorn, is de laatste jaren met grote regelmaat opgenomen in het ziekenhuis. Na een beroerte in juli 2012 is ze niet meer zelfstandig in het openbaar getreden.

  6 augustus 2019 - 15:54