×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Salman na commotie vertrokken uit Frankrijk

  Saoedische vorst onder vuur door afsluiting strand

  Koning Salman na commotie vertrokken uit Frankrijk

  De Saoedische koning Salman is weer vertrokken uit Frankrijk. De Franse krant Nice-Matin schrijft dat de koning zondagmiddag, met een groot deel van zijn entourage, zijn villa aan de Côte d'Azur heeft verlaten.


  De krant meldt dat de koning zondag vertrok naar Marokko. Zijn vliegtuig zou zijn geland op het vliegveld van Tanger. Salman verbleef uiteindelijk maar ongeveer een week aan de Franse Rivièra. Daily Mail meldt dat de koning van plan zou zijn geweest om drie weken in Frankrijk te verblijven.

  Koning Salman hield de gemoederen, voor zijn komst en tijdens zijn verblijf, aardig bezig in de Franse badplaats waar zijn villa staat. Vanwege veiligheidsmaatregelen werd het strandje onder zijn huis namelijk afgesloten voor bezoekers en daar waren de plaatselijke strandgangers niet blij mee. Mensen uit de omgeving begonnen zelfs een online petitie om hun onvrede te uiten. Nu er eerder dan verwacht een einde is gekomen aan het verblijf van de koning in Frankrijk zal het strand volgens Daily Mail weer snel worden vrijgegeven.

  3 augustus 2015 - 10:58