×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Mohammed VI wil luisterend oor zijn

  Koning Mohammed VI wil luisterend oor zijn

  Koning Mohammed VI vindt dat de regering meer moet doen om de sociale en economische problemen van Marokko aan te pakken. Dat zei de vorst zondagavond in een toespraak voor radio en televisie ter ere van de negentiende verjaardag van zijn troonsbestijging, op 30 juli 1999.


  Koning Mohammed sprak vanuit zijn paleis in de kustplaats Al Hoceima, bij het Rifgebergte. Hij werd tijdens het voorlezen van zijn tekst geflankeerd door zoon kroonprins Moulay Hassan en broer prins Moulay Rachid. ,,Ik hecht bijzondere betekenis aan en heb veel belangstelling voor sociale zaken, zowel als koning als persoon”, aldus de koning.

  Hij verzekerde de bevolking ,,de eerste dienaar van de natie” te zullen blijven ,,met een luisterend oor voor uw zorgen en antwoordend op uw vragen.”

  30 juli 2018 - 11:34