×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Mohammed VI van Marokko verleent gratie aan 188 gevangenen

  Koning Mohammed VI van Marokko verleent gratie aan 188 gevangenen

  De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft dinsdagavond 188 gevangenen gratie verleend vanwege het offerfeest. Het gaat om mensen die in 2016 en 2017 zijn opgepakt en vastgezet tijdens rellen en protesten in de Rif in Marokko. Meerdere demonstranten zitten lange gevangenisstraffen uit. Hoe hoog de straffen waren voor de vrijgelaten gevangenen is niet bekend.


  Honderden mensen die ook zijn opgepakt tijdens de rellen, hebben geen gratie gekregen en zitten nog in de gevangenis. Na de arrestaties braken nog meer rellen uit.

  De protesten braken in 2016 uit nadat een visser in een vuilniswagen was vermorzeld. Hij protesteerde tegen de gemeente die zijn koopwaar in beslag had genomen.

  22 augustus 2018 - 12:16