×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Mohammed ondergaat hartoperatie

  Koning Mohammed ondergaat hartoperatie

  Koning Mohammed van Marokko heeft met succes een hartoperatie ondergaan. De ingreep vond plaats in Parijs nadat bij de 54-jarige vorst hartritmestoornissen waren geconstateerd, meldt het Marokkaanse staatspersbureau MAP. Naar verwachting kan Mohammed zijn taken straks weer volledig op zich nemen.


  Mohammed zit sinds 1999 op de Marokkaanse troon. Hij volgde toen zijn vader Hassan op, die was gestorven aan een hartaanval.

  Op een foto die MAP heeft verspreid is Mohammed in zijn ziekenhuisbed te zien omringd door verschillende familieleden, onder wie kroonprins Moulay El Hassan en prinses Lalla Khadija. Mohammeds vrouw staat niet op de foto.

  (Bron:MAP)

  27 februari 2018 - 09:42