×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Maleisië ontvangt Indonesische president

  Eerste buitenlandse bezoek Joko Widodo

  Koning Maleisië ontvangt Indonesische president

  De Indonesische president Joko Widodo is donderdag aangekomen in Maleisië. Het staatshoofd is op uitnodiging van koning Abdul Halim Muadzam Shah op een tweedaags bezoek.


  Widodo ging donderdagavond (lokale tijd) op audiëntie bij de Yang Di-Pertuan Agong zoals de titel van de koning luidt. Hierna boden de 87-jarige Maleisische koning en zijn vrouw de Indonesische president een staatsbanket aan.

  Het is de eerste keer dat Widodo een bilateraal buitenlands bezoek aflegt sinds hij afgelopen oktober aantrad als president van Indonesië. Het staatshoofd zal in Maleisië ook een aantal gevoelige zaken bespreken zoals de problematische positie van Indonesische arbeidersmigranten en conflicten rondom de maritieme grenzen van de landen.

  Na Maleisië reist Widodo zaterdag door naar Brunei en de dag erna naar de Filipijnen. In Brunei ontmoet Widodo onder andere sultan Hassanal Bolkiah.

  5 februari 2015 - 13:28