×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Bhumibol herstelt goed’

  Galblaas verwijderd bij Thaise vorst

  Koning Bhumibol herstelt goed’

  De Thaise koning Bhumibol Adulyadej herstelt goed van zijn operatie. Persbureau Reuters meldt dat op basis van een verklaring van het Thaise Koninklijk Huis.


  De 86-jarige koning ging afgelopen weekend onder het mes. Tijdens de operatie werd zijn galblaas verwijderd. Vlak na de ingreep bracht het paleis naar buiten dat de operatie was geslaagd. In een nieuwe verklaring staat dat de ademhalingstoestand van de koning in orde is en zijn hartritme is zo goed als normaal. De koning heeft wel last gehad van lichte koorts, ook heeft hij medicijnen gekregen om de pijn na de operatie wat te verzachten.

  Bhumibol Adulyadej werd vrijdag opgenomen in het ziekenhuis. Koning Bhumibol was drie weken geleden juist uit het ziekenhuis ontslagen, nadat hij daar meer dan een maand was behandeld aan een maagontsteking. Tussen 2009 en 2013 lag hij voortdurend in het ziekenhuis. Hij had toen last van verschillende kwalen.

  8 oktober 2014 - 16:14