×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah waarschuwt op Jeruzalem-top

  Koning Abdullah waarschuwt op Jeruzalem-top

  Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad van Israël is volgens de Jordaanse koning Abdullah een gevaarlijk besluit van de Verenigde Staten.


  Het bedreigt de veiligheid en stabiliteit in de regio en ondermijnt de inspanningen om het vredesproces in te hervatten, zei Abdullah woensdag in Istanbul op de speciale top van de organisatie voor islamitische samenwerking OIC.

  'We hebben voortdurend gewaarschuwd voor het gevaar van eenzijdige beslissingen over Jeruzalem', zei de koning van Jordanië.

  Op initiatief van de Turkse president Recep Erdogan vergaderen twintig landen over de erkenning door de Amerikaanse president Donald Trump van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Ook de Palestijnen zien Jeruzalem als hun hoofdstad.

  13 december 2017 - 11:48