×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah vraagt de pers om hulp

  In de hoofdstad Amman vindt een economische workshop plaats over de toekomst van het land

  Koning Abdullah vraagt de pers om hulp

  De Jordaanse koning Abdullah heeft deelgenomen aan een vierde workshop over de economische toekomst van zijn land. In het Al Husseiniya paleis in de hoofdstad Amman werkt de vorst in samenspraak met vertegenwoordigers uit verschillende sectoren aan een plan voor de Jordaanse economie.

  In de vierde ontmoeting heeft de koning benadrukt dat in de gesprekken een grote rol is weggelegd voor politici, academici en mensen uit de media. Dat laat het Jordaanse koninklijk huis weten op Twitter. In een eerder bericht schreef het hof dat de koning streeft naar een “economische stap voorwaarts” en naar het “verbeteren van de levensstandaarden” voor zijn land en zijn onderdanen.

  Voor de media ziet de 57-jarige Abdullah een bijzondere rol weggelegd: hij vraagt de pers om positiviteit uit te dragen en de details van het plan – waarover dus nu nog wordt gesproken – te zijner tijd uit te leggen aan het volk.

  28 oktober 2019 - 17:48