×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah in het ziekenhuis

  Saoedi-Arabische vorst ondergaat onderzoeken

  Koning Abdullah in het ziekenhuis

  Koning Abdullah bin Abdulaziz van Saoedi-Arabië (90) is in het ziekenhuis opgenomen voor medisch onderzoek. Dat meldt nieuwszender Al Jazeera.


  De vorst, die sinds 2005 op de troon zit, ligt in het ziekenhuis King Abdulaziz Medical City in de hoofdstad Riaad. Hij heeft al langere tijd last van zijn gezondheid. Zo onderging hij in 2011 en 2012 operaties aan zijn rug.

  Abdullah's halfbroer Salman (79) is kroonprins van de oliestaat en verving de koning al meerdere malen bij openbare optredens.

  31 december 2014 - 14:40