×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Abdullah II duwt auto uit sneeuw

  Winters weer in Jordanië

  Koning Abdullah II duwt auto uit sneeuw

  Een Jordaans gezin dat in Amman met de auto vastzat in de sneeuw, kreeg hulp uit onverwachte hoek. Koning Abdullah II van Jordanië hielp de omstanders zaterdag een handje om de auto uit de sneeuw te duwen.


  Kennelijk was de vorst toevallig in de buurt. Op amateurbeelden is te zien hoe koning Abdullah II wordt toegejuicht als de auto weer zelfstandig verder kan rijden.

  Jordanië gaat net als Israël en de Palestijnse gebieden gebukt onder winterse omstandigheden. In Jeruzalem viel de stroom uit. Zelfs de Egyptische hoofdstad Caïro werd vrijdag met sneeuw geconfronteerd.

  15 december 2013 - 19:45