×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kleinzoon voor Jordaanse prins Hassan

  Kleinzoon voor Jordaanse prins Hassan

  De Jordaanse prinses Zeina heeft zondag het leven geschonken aan een zoon, prins Hassan. De baby is vernoemd naar zijn grootvader prins Hassan, de broer van wijlen koning Hoessein.


  Prinses Zeina (25) is een voormalig tafeltenniskampioen. Zij nam namens Jordanië deel aan de Olympische Spelen van 2004 (Athene) en Peking (2008). In 2011 trouwde ze met prins Rashid, de enige zoon van prins Hassan en prinses Sarvath. Hassan was vorige maand in Nederland voor de herdenkingsdienst voor prins Friso en voor een watercongres in Amsterdam.

  Bij zijn huwelijk was een royale afvaardiging aanwezig van de Oranjes: prinses Margriet, prins Constantijn en prinses Laurentien, prins Maurits en prinses Marilène. Andere bruiloftsgasten waren onder anderen koningin Sofia van Spanje, prins Philip van Groot-Brittannië, prins Lorenz van België, koning Hamad van Bahrein, en kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden.

  2 december 2013 - 15:37