×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Keizerin Michiko zonder problemen geopereerd vanwege borstkanker

  De ingreep duurde een paar uur

  Keizerin Michiko zonder problemen geopereerd vanwege borstkanker

  De Japanse keizerin-emerita Michiko is zondag geopereerd vanwege borstkanker. De ingreep begon zondagochtend Japanse tijd en duurde een aantal uur, meldt het Keizerlijk Hofagentschap IHA.

  Hoe de operatie is verlopen, wordt in de loop van de dag bekendgemaakt. Kort na de medische ingreep werd Michiko bezocht door haar man keizer-emeritus Akihito en hun dochter Sayako Kuroda.

  Begin augustus werd de borstkanker vastgesteld bij Michiko. De ziekte werd in een vroeg stadium gevonden, waardoor die nog goed te behandelen is.

  Akihito trad eerder dit jaar af als keizer van Japan. Dat is hoogst ongebruikelijk. Vanwege gezondheidsproblemen kon hij zijn officiële taken steeds minder goed vervullen. Zijn zoon Naruhito volgde hem op.

  8 september 2019 - 16:08