×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate over voordelen prinses zijn

  De hele wereld ontdekken en mensen ontmoeten

  Kate over voordelen prinses zijn

  Tijdens haar bezoek aan Noord-Ierland heeft Kate, hertogin van Cambridge onthuld wat het grootste voordeel is van haar titel. De vrouw van prins William is dol op de reizen die ze uit naam van koningin Elizabeth mag maken, vertelde ze een scholiere.

  De 9-jarige Hannah was een van de vele scholieren die William en Kate donderdag opwachtten in Ballymena. Hannah werkte voor een schoolproject aan een biografie van de hertogin. Toen Kate dat te horen kreeg, zocht ze het meisje op en liet Hannah een paar vragen stellen. De 9-jarige wilde graag weten of de hertogin het leuk vond om “prinses” te zijn en of het paleis groot was, meldden Britse media. “Ze antwoordde dat ze het leuk vond om prinses te zijn omdat ze veel kan reizen en overal kinderen ontmoet.”

  Kate, die hertogin is maar geen prinses, bezocht met prins William al onder meer Singapore, China, India en de Verenigde Staten. Naar Australië en Nieuw-Zeeland, Canada, Polen en Duitsland namen William en Kate hun kinderen mee.

  1 maart 2019 - 14:36