×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse koning meteen naar Saoedi-Arabië

  Na overlijden koning Abdullah

  Jordaanse koning meteen naar Saoedi-Arabië

  Koning Abdullah II van Jordanië heeft vrijdagmorgen het Wereld Economisch Forum in Davos vroegtijdig verlaten om de begrafenis bij te wonen van koning Abdullah van Saoedi-Arabië. Dat heeft het Jordaanse hof onder meer via Twitter laten weten.


  De Jordaanse koning die donderdag samen met zijn vrouw koningin Rania in Zwitserland was aangekomen, had voor vrijdag onder meer een ontmoeting met de Belgische koning Filip op het programma staan. Ook zou hij president Ilham Aliyev van Azerbeidzjan spreken.

  De in alle vroegte op 90-jarige leeftijd overleden Saoedische koning wordt vrijdagmiddag tijdens een eenvoudige ceremonie begraven. Bij de plechtigheid worden meer vorsten uit het Midden-Oosten verwacht.

  23 januari 2015 - 10:28