×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japanse prinses Aiko naar middelbare school

  ‘Ik kijk er heel erg naar uit’

  Japanse prinses Aiko naar middelbare school

  Prinses Aiko woonde zondag de openingsceremonie bij van haar nieuwe school: Gakushuin Girls’ Junior High School. Het 12-jarige prinsesje gaat namelijk naar de middelbare school, zo meldt Japan Times.


  "Ik kijk er heel erg naar uit", liet de dochter van kroonprins Naruhito en kroonprinses Masako weten aan journalisten die zich bij de school hadden verzameld. Het gezin poseerde met elkaar voor de poort van de school in Tokio. De kroonprins en zijn vrouw hebben volgens de krant in een verklaring laten weten dat ze hopen op een leerzame schooltijd voor hun dochter.

  Zo'n 200 scholieren hebben zich aangeschreven bij de school. Zo'n 60 daarvan zaten op dezelfde basisschool als prinses Aiko.

  7 april 2014 - 14:25