×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japanse prinses Aiko naar middelbare school

  ‘Ik kijk er heel erg naar uit’

  Japanse prinses Aiko naar middelbare school

  Prinses Aiko woonde zondag de openingsceremonie bij van haar nieuwe school: Gakushuin Girls’ Junior High School. Het 12-jarige prinsesje gaat namelijk naar de middelbare school, zo meldt Japan Times.


  "Ik kijk er heel erg naar uit", liet de dochter van kroonprins Naruhito en kroonprinses Masako weten aan journalisten die zich bij de school hadden verzameld. Het gezin poseerde met elkaar voor de poort van de school in Tokio. De kroonprins en zijn vrouw hebben volgens de krant in een verklaring laten weten dat ze hopen op een leerzame schooltijd voor hun dochter.

  Zo'n 200 scholieren hebben zich aangeschreven bij de school. Zo'n 60 daarvan zaten op dezelfde basisschool als prinses Aiko.

  7 april 2014 - 14:25