×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japanse keizer Akihito getroffen door griep

  Japanse keizer Akihito getroffen door griep

  De Japanse keizer ligt in de lappenmand. De 82-jarige Akihito heeft griep, maakte het Keizerlijk Hofagentschap maandag bekend.


  Akihito heeft een koorts van 37 tot 38 graden Celsius, een pijnlijke keel en een hoestje. Hij is van plan uit te zieken in het Keizerlijk Paleis in Tokio, meldt Japan Times.

  De keizer kreeg afgelopen weekeinde last van griepverschijnselen. Zaterdag was hij al verkouden en had Akihito koorts, zondagavond werd de diagnose griep gesteld.

  29 februari 2016 - 12:19