×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japanse keizer Akihito getroffen door griep

  Japanse keizer Akihito getroffen door griep

  De Japanse keizer ligt in de lappenmand. De 82-jarige Akihito heeft griep, maakte het Keizerlijk Hofagentschap maandag bekend.


  Akihito heeft een koorts van 37 tot 38 graden Celsius, een pijnlijke keel en een hoestje. Hij is van plan uit te zieken in het Keizerlijk Paleis in Tokio, meldt Japan Times.

  De keizer kreeg afgelopen weekeinde last van griepverschijnselen. Zaterdag was hij al verkouden en had Akihito koorts, zondagavond werd de diagnose griep gesteld.

  29 februari 2016 - 12:19