×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hoon voor Trump wegens ontkenning

  Dat hij prins Andrew kent

  Hoon voor Trump wegens ontkenning

  De Amerikaanse president Donald Trump is woensdag onderwerp van spot op sociale media en in de Britse kranten.


  Reden is dat hij had ontkend de in opspraak geraakte Britse prins Andrew te kennen.

  “Ik ken prins Andrew niet”, zei Trump dinsdag tegen de pers in Londen, waar hij aanwezig is bij de viering van de zeventigste verjaardag van de NAVO. “Maar het is een moeilijk verhaal, een heel moeilijk verhaal. Ik weet het niet”, voegde de president eraan toe.

  Vrijwel meteen doken er overal op sociale media foto’s op van Trump in gezelschap van prins Andrew die hem vorig jaar een aantal keren begeleidde tijdens het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

  Golf

  De twee hebben ook al eens samen golf gespeeld, en beiden zijn samen gefotografeerd in het gezelschap van de van seksueel misbruik verdachte zakenman Jeffrey Epstein – die ze nu allebei graag willen vergeten. Andrew heeft Trump al in 2000 minstens tweemaal ontmoet, onder meer op diens Mar-a-Lago landgoed in Florida.

  De New York Times herinnerde er woensdag aan dat Trump de vaste gewoonte heeft te ontkennen dat hij mensen kent wanneer die in opspraak zijn geraakt. Dat doet hij elke keer, of het nu gaat om zijn advocaten, vaste medewerkers of diplomaten.

  5 december 2019 - 09:00