×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het gaat goed met Thaise koning

  Bhumibol 's gezondheid en hart zijn sterk

  Het gaat goed met Thaise koning

  De gezondheid van het Thaise koningspaar wordt steeds beter, volgens dokter Udom Kachintorn die koning Bhumibol en koningin Sirikit behandelt. Vooral met de 85-jarige koning gaat het goed, vertelt de dokter aan het Thaise parsbureau NNT.


  "Zijn gezondheid en hart zijn sterk, gedeeltelijk omdat hij blij is weer thuis te zijn op een plek waar hij bekend mee is", zei de dokter. Het koningspaar werd begin augustus ontslagen uit het ziekenhuis, waar de koning al sinds september 2009 verbleef en de koningin sinds mei 2012. Sindsdien wonen ze in het Klai Kangwon-paleis in de kustplaats Hua Hin.

  De koning gaat dagelijks naar het strand, waar hij in een paviljoen zit, thee drinkt en de vissen voert. Ook kijkt hij graag naar zeilboten. De koningin maakt elke middag een wandeling.

  Waarom de koning vier jaar in het ziekenhuis is gebleven, is nooit bekendgemaakt. De oorspronkelijke opname was voor gebrek aan eetlust en een longontsteking.

  24 augustus 2013 - 20:30