×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en William willen hofhouding scheiden

  Ze willen binnen enkele weken opsplitsen

  Harry en William willen hofhouding scheiden

  Prins William en prins Harry blijven hun hofhouding niet langer delen. Het is de bedoeling dat de twee broers hun koninklijke hofhouding binnen enkele weken opsplitsen, nog voordat Harry in het voorjaar vader wordt. Volgens een bron van The Sunday Times hadden beide broers dit al besloten voordat Harry in het huwelijk trad met Meghan.

  De hertog van Cambridge en de hertog van Sussex hebben verschillende verantwoordelijkheden en werkzaamheden, redeneren ze. De verschillen worden in de toekomst nog groter als William zich meer en meer bezig gaat houden met taken die te maken hebben met zijn rol als toekomstig staatshoofd. Prins Charles zou de opsplitsing goedkeuren, mits dit kostenneutraal gebeurt.

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan wonen nu nog naast prins William en zijn gezin in Kensington Palace. Harry en Meghan gaan verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor, maar houden kantoor in Kensington Palace. Hun toekomstige woning wordt momenteel grondig gerenoveerd. Naar verwachting kunnen Harry en Meghan in maart verhuizen, nog voor de komst van hun baby.

  17 februari 2019 - 16:50