Groots prinselijk huwelijk in Duitsland

In september trouwt de Duitse prinses Maria Theresia von Thurn und Taxis met haar Britse verloofde Hugo Wilson. De prinses is de oudste dochter van prinses Gloria von Thurn und Taxis, die in de jaren '80 faam verwierf als punk- en jetset-prinses.

Volgens de Beierse omroep BR zal het huwelijk worden voltrokken op Schloss Garatshausen aan de Starnberger See in het zuiden van Beieren. Het kasteel is nog altijd in het bezit van de familie. De burgemeester van de gemeente Feldafing wil nog niet vertellen wanneer het huwelijk precies zal plaatsvinden, maar de krant Mittelbayerische Zeitung noemt 13 september als mogelijke datum. De krant Bild verwacht veel prominente adellijke gasten, waaronder de kinderen van prinses Caroline van Monaco, de twee zoons van prins Ernst August van Hannover en leden van de Britse koninklijke familie.

In januari maakten Maria Theresia (33) en Hugo (31) in Londen hun verloving bekend. Beiden werken als kunstenaar in de Britse hoofdstad. De prinses (uiterst rechts op de foto) heeft nog een jongere zus, Elisabeth, en een jongere broer, Albert, die sinds de dood van hun vader Johannes in 1990 het hoofd van de familie is. Het Amerikaanse blad Forbes schat het familievermogen op 1,6 miljard dollar.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen