×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groots prinselijk huwelijk in Duitsland

  Oudste dochter Gloria von Thurn und Taxis gaat trouwen

  Groots prinselijk huwelijk in Duitsland

  In september trouwt de Duitse prinses Maria Theresia von Thurn und Taxis met haar Britse verloofde Hugo Wilson. De prinses is de oudste dochter van prinses Gloria von Thurn und Taxis, die in de jaren '80 faam verwierf als punk- en jetset-prinses.


  Volgens de Beierse omroep BR zal het huwelijk worden voltrokken op Schloss Garatshausen aan de Starnberger See in het zuiden van Beieren. Het kasteel is nog altijd in het bezit van de familie. De burgemeester van de gemeente Feldafing wil nog niet vertellen wanneer het huwelijk precies zal plaatsvinden, maar de krant Mittelbayerische Zeitung noemt 13 september als mogelijke datum. De krant Bild verwacht veel prominente adellijke gasten, waaronder de kinderen van prinses Caroline van Monaco, de twee zoons van prins Ernst August van Hannover en leden van de Britse koninklijke familie.

  In januari maakten Maria Theresia (33) en Hugo (31) in Londen hun verloving bekend. Beiden werken als kunstenaar in de Britse hoofdstad. De prinses (uiterst rechts op de foto) heeft nog een jongere zus, Elisabeth, en een jongere broer, Albert, die sinds de dood van hun vader Johannes in 1990 het hoofd van de familie is. Het Amerikaanse blad Forbes schat het familievermogen op 1,6 miljard dollar.

  8 augustus 2014 - 15:22