Usa Company Information Netflix

Goed nieuws! Netflix gaat 6e seizoen van The Crown maken

Bedenker van The Crown Peter Morgan heeft aangekondigd dat The Crown toch nog een zesde seizoen op Netflix krijgt. In januari werd nog bekendgemaakt dat het na vijf seizoenen klaar zou zijn voor The Crown. Die beslissing werd genomen omdat dit volgens Morgan “het perfecte moment is om te stoppen.” Ruim een halfjaar later komt hij daar dus weer op terug.

Morgan laat weten dat zes seizoenen beter bij het verhaal paste. “Toen we de verhaallijnen voor seizoen vijf bespraken werd duidelijk dat, om aan de rijkheid en complexheid van het verhaal te kunnen voldoen, we terug moesten naar het oorspronkelijke plan om zes seizoenen te maken”.

De royals worden in het afsluitende seizoen vanaf 2001 gevolgd. Dit betekent echter niet dat in de laatste reeks de actuele hectiek rondom prins Andrew en zijn vroegere vriend Jeffrey Epstein of de zogeheten Megxit van prins Harry en zijn vrouw Meghan voorbij zullen komen. “Het geeft ons alleen de mogelijkheid om dezelfde periode in groter detail te behandelen.”

Lees ook:

Dit wil Meghan graag geheim houden in rechtszaak

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP.  Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen