Mathilde Streepjes

Goed gestreept: royals die een streepje dragen

De woordspelingen zijn eindeloos leuk: royals met een streepje voor. Zebraprint is weer helemaal terug. Iemand over de streep halen. Hoe grappig het vocabulaire ook mag zijn, vandaag zoomen we in op royals die shinen in kleding met strepen. Mooi!

Wij houden van een goede streep! Breed, gedurfd diagonaal, zwart-wit, krijt- of zebra. Hoog tijd om royals die kiezen voor een streepje eens in the picture te zetten. Wellicht raak je geïnspireerd en trek je jezelf over de streep in een nieuwe outfit binnenkort.

Máxima heeft het goed bekeken in deze mooie rok: kek model én vrolijke strepen in de breedte. Je shopt minstens zo’n leuk exemplaar hier.

Queen Maxima And King Willem Alexander During The 4th Day Of The 5 Day Statevisit To Sydney , Austalia.

Een paar kilometer naar het zuiden hebben ze natuurlijk ook een koningin die altijd onberispelijk voor de dag komt. Mathilde koos voor dit werkbezoek voor klassiek, zwart-wit gestreept. Mooi, de schuine strepen in combinatie met de kortere mouwtjes.

Mathilde Streepjes

Charlene oogt als een echt modepoppetje in deze jurk. Chique strepen in de lengte die haar figuur nog eens accentueren. Wij vinden de losse strik in de hals helemaal te gek! Ook iets voor jou?

Charlene Screenshot Instagram Monacoprincelyfamily

Rania van Jordanië heeft alleen maar mooie items in haar kast hangen. Deze wijdere, linnen broek met een grove streep in zachte grijstint is een wat minder formele keuze voor haar en wij zijn nu al benieuwd naar wat ze volgende zomer draagt.

Rania Streepjes

Naast de royal vrouwen mogen ook de mannen gezien worden natuurlijk. Wat dacht je van Carl Philip van Zweden in deze krijtstreep? Misschien wel iets voor jouw echtgenoot, zoon of natuurlijk voor jezelf.

Carl Philip Streepjes

LEES OOK:

3x prinsessen in kleding van Zara

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace, @monacoprincelyfamily, @queenrania, ANP/EPA, Pinterest