×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: prins Nikolai viert 20e verjaardag

  Deens hof deelt foto's van de jonge prins

  Foto’s: prins Nikolai viert 20e verjaardag

  De Deense prins Nikolai viert woensdag zijn twintigste verjaardag. Speciaal voor de gelegenheid zijn nieuwe foto’s van de oudste kleinzoon van koningin Margrethe online gezet.

  Op de Instagram van het Deense koningshuis verschenen drie nieuwe kiekjes van de zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw Alexandra, nu gravin van Frederiksborg. Op de foto’s poseert Nikolai in een groene trui en een kaki broek. Kleuren waarin hij vaak rondloopt. Hij is namelijk bezig met een tweejarige opleiding als luitenant.

  Deze officiersopleiding combineert de prins met een modellencarrière. Tijdens zijn middelbare schoolperiode aan de Herlufsholm Skole in Næstved liep hij vorig jaar onder meer mee in modeshows van Dior en was hij te bewonderen op de catwalk van de London Fashion Week. En eerder dit jaar sierde hij de omslag van de Oekraïense Vogue.

  28 augustus 2019 - 10:12