Pieter Christiaan Weekend

Even meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

Het is maandag en dat betekent dat het weekend er weer op zit. Wat deden de royals zoal in hun vrije tijd? Kijk gezellig mee.

Pieter-Christiaan had pech met een blessure en queen Elizabeth belde met medewerkers die zich tijdens de coronacrisis hard inzetten.

Pieter-Christiaan trainde op de binnenfiets, nadat eerder de kramp erin was geschoten bij het rennen buiten. Hij had eerder de kampen met een vervelende blessure.

Pieter Christiaan Weekend

Eloise ging op zondag lekker uit lunchen met haar familie. Ze deelt een foto van het heerlijks in een Story op Instagram.

Eloise Weekend

Elizabeth zat onlangs al 25.000 dagen (!) op de troon. Ze is niet alleen koningin van Groot-Brittannië, maar van vele landen binnen het Gemenebest (Commonwealth). Ze belde met medewerkers in verschillende landen die zich hard inzetten tijdens de coronacrisis.

Elizabeth Weekend

Mabel deelt een heerlijk zomers kiekje van een zwembad waar de zon in schijnt. Het is niet bekend waar ze vakantie aan het vieren is, Mabel houdt haar privéreizen meestal erg privé.

Mabel Weekend

Sarah Ferguson gaf weer een voorlees-sessie. Ze lijkt haar decortje steeds bonter aan te kleden. En is zelf ook niet te beroerd om verschillende hoofddeksels op te zetten om het geheel wat jeu te geven.

Sarah Ferguson Weekend

En Bernhard jr. test voor het eerst zijn nieuwe boot op open water. Hij is mede-eigenaar van een botenmakerij. Hij krijgt ook likes en comments van BN’ers, waaronder Bas Smit en Tom Coronel.

Bernhard Jr. Weekend

Lees ook:

Excuses hoofdredacteur Argentijns blad na ‘plus size’ opmerking over Amalia

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @pcvanoranje, @eloisevanoranje, @theroyalfamily, @mabel.vanoranje, @sarahferguson15, @bernhardvanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen