×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ernst-August en Ekaterina verwelkomen nieuwe zoon

  De naam van de nieuwe prins blijft nog even geheim

  Ernst-August en Ekaterina verwelkomen nieuwe zoon

  Erfprins Ernst-August van Hannover en zijn vrouw Ekaterina hebben hun tweede kind verwelkomd, een jongen. Dat meldt zaterdag het Duitse blad Bunte op de website. Het prinsje is donderdag al geboren, in de Henriettenstift in Kirchrode.

  Een naam is nog niet bekend, al wordt verwacht dat de familietraditie wordt gevolgd om de oudste zoon Ernst-August te noemen.

  Erfprins Ernst-August en Eketarina, die in juli 2017 in Hannover trouwden, hebben al een dochter, Elisabeth. Die is op 22 februari 2018 geboren. Het tweede kind werd pas volgende maand verwacht, zo meldden Duitse media, maar de baby maakt het ondanks de mogelijk vroege komst goed.

  Slechte gezondheid

  De kans dat grootvader prins Ernst-August (65) van Hannover snel kennismaakt met zijn kleinkinderen is zeer klein. Hij leeft al enige jaren in onmin met zijn zoon, die hij onder meer verkwanseling van het koninklijk erfgoed verwijt. Ernst-August Sr, op papier nog altijd echtgenoot van prinses Caroline van Monaco, heeft last van een slechte gezondheid, mede veroorzaakt door overmatig gebruik van genotsmiddelen.

  16 maart 2019 - 20:08