×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Emir van Koeweit opgedoken na mysterieuze berichten

  Hoogbejaarde sjeik hersteld van 'tegenslag'

  Emir van Koeweit opgedoken na mysterieuze berichten

  De emir van Koeweit, sjeik Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, is voor het eerst in het openbaar verschenen na de mysterieuze berichten over zijn gezondheid een week geleden. Het hof meldde toen dat het hoogbejaarde staatshoofd goed was hersteld van een ‘tegenslag’, zonder te verduidelijken wat de 90-jarige emir mankeerde.

  Het was wellicht ook helemaal niet de bedoeling iets te zeggen over zijn gezondheid maar de bezoekende Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, die onverwacht geen ontmoeting had met de emir, bracht de bal aan het rollen. Hij twitterde namelijk te bidden voor een “spoedig herstel van de emir.” Dat verplichtte het paleis om te reageren.

  Uit het hele Midden-Oosten werd emir Sabah vervolgens gebeld: de koningen Abdullah en Salman vroegen naar zijn gezondheid en de emir van Qatar wenste hem beterschap. Maandag verscheen de emir bij een bijeenkomst in het paleis, in gezelschap van kroonprins sjeik Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber (82). De foto’s daarvan moesten de bevolking geruststellen. De emir is helemaal hersteld, al weet niemand waarvan.

  27 augustus 2019 - 08:20