×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter koning Bhumibol bezoekt oosten Thailand

  Prinses Chulabhorn laat zich informeren over zorg

  Dochter koning Bhumibol bezoekt oosten Thailand

  De Thaise prinses Chulabhorn is woensdag begonnen aan haar bezoeken aan het oosten van Thailand. Het National News Bureau of Thailand (NNNT) meldt dat de dochter van koning Bhumibol en koningin Sirikit tussen 13 en 19 augustus naar de steden Trat, Chantaburi, Rayong en Chonburi gaat.


  In de steden spreekt de prinses (derde van rechts op de foto) met burgers en gaat ze langs bij de mobiele medische eenheden van de stichting Princess Mother’s Medical Volunteers (PMMV). De prinses reist naar de regio in haar hoedanigheid als erevoorzitter van het PMMV. Doel van de stichting is om medische zorg beschikbaar te maken voor mensen in afgelegen plattelandsgebieden.

  De prinses reisde woensdag per helikopter naar de oostelijke regio. Ze kwam aan op het vliegveld van de koninklijke marine in de stad Rayong. Daar werd ze onthaald door onder anderen de gouverneur van Rayong, de bevelhebber van de Thaise marinevloot en door verschillende lokale autoriteiten.

  14 augustus 2014 - 10:46