Schermafbeelding 2021 04 02 Om 11.19.47

Deze 3 tassen horen in elke kast

Sommige dingen horen in je kast. Een spijkerbroek, een witte bloes, een little black dress, zwarte hakken maar ook sneakers en slippers. En een paar tassen, zoals deze drie bijvoorbeeld.

Bijzonder voor elke dag

Een tas die overal bij past. Pure eenvoud en daardoor chique, stijlvol maar ook sportief. De Myomy My Paper bag is een tas waar je werkelijk nooit mis mee kunt gaan. Een goede vriend voor alle momenten. Doordat je de tas als handtas maar ook als crossbody kunt dragen, is hij praktisch, waar je ook heen gaat of wie je ook ontmoet. Een glimlach die die meeneemt niet alleen qua design maar ook omdat ze gemaakt is met heel veel liefde voor onze planeet. Leuk om te weten dat is My Paperbag met de kenmerkende kartelrand geïnspireerd is op de papieren tas van een zwerver.  

Een kleine krachtpatser

Dat omschrijft de Fjällräven Kånken Mini Backpack het beste. Dit rugtasje is het bewijs dat klein heel groots kan zijn. Het enige wat lastig is aan dit tasje is kiezen welke van de vele mooie kleurtje je wil hebben. Maar welke je ook kiest, je krijgt er zeker een vrolijk gevoel van. En of je nu naar je werk gaat, winkelen, met de fiets, auto of openbaar vervoer, je kan alles meenemen want deze tas heeft veel ruimte kan tegen een stootje. En het leukste is dat deze Fjallraven rugzak ook nog eens goed is voor je rug. De Kånken werd namelijk ontworpen om de rugproblemen van Zweedse schoolkinderen te helpen voorkomen. 

Jouw deur naar vrijheid

Het begon met een ‘op maat’ gemaakt product voor surfers. Maar al snel groeide het Dakine uit tot een tassenmerk voor iedereen die houdt van sport en de natuur. De Dakine rugzak heeft het in huis om jou direct het gevoel van vrijheid te geven. Praktisch, zo ruim dat je alles mee kunt nemen wat jij maar wenst en ook gewoon heel mooi. Of je nu een uur, een dag of weekend of langer weg gaat, deze tas gaat je zeker heel veel plezier geven.