×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dennis aan het werk voor Sultan

  750.000 euro aan sponsorgeld

  Dennis aan het werk voor Sultan

  De sultan van Johor heeft zijn Nederlandse schoonzoon Dato Dennis Muhammad Abdullah donderdag aan het werk gezet voor de lancering van de negende editie van het zeslandenhockeytoernooi om de Sultan van Johor-beker.

  Aan dit internationale evenement voor spelers onder de 21 jaar nemen volgende maand teams deel uit Maleisië, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, India en Groot-Brittannië. Het toernooi, dat wordt gehouden van 12 tot en met 19 oktober, staat onder beschermheerschap van sultan Ibrahim van de aan Singapore grenzende Maleisische deelstaat Johor. De wedstrijden worden gespeeld in het Taman Daya hockeystadion, zo liet het koninklijk perskantoor weten.

  Dennis, getrouwd met de enige dochter van de sultan, prinses Aminah, was opgetrommeld om cheques in ontvangst te nemen van sponsors van het toernooi. In totaal kreeg hij bijna 750.000 euro overhandigd van verschillende bedrijven en instellingen.

  De uit Lisse afkomstige Dennis, eerder werkzaam in voetbalmarketing, was voor de gelegenheid niet gekleed in traditionele Maleisische dracht, zoals bij de meeste activiteiten van het koningshuis, maar had dit keer een westers pak aangetrokken.

  12 september 2019 - 13:23