×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Complottheoristen zien verband tussen dood Behn en Kevin Spacey

  "Je kan ze doden met vriendelijkheid."

  Complottheoristen zien verband tussen dood Behn en Kevin Spacey

  Complottheoristen op het internet zien een verband tussen de dood van Ari Behn en zijn beschuldigingen aan het adres van Kevin Spacey. Dat meldt Hollywood Reporter. Behn, de ex-man van de Noorse prinses Märtha Louise, pleegde woensdag zelfmoord.


  Het nieuws kwam naar buiten slechts een dag nadat Spacey opnieuw een videobericht de wereld in stuurde. Daarin vertelt de acteur dat het beste om te doen is om mensen te doden met vriendelijkheid. “De volgende keer dat iemand iets doet dat je niet leuk vindt, kan je aanvallen. Of kan je jezelf inhouden en het onverwachte doen. Je kan ze doden met vriendelijkheid”. Het is het tweede jaar op rij dat Spacey een kerstboodschap filmt sinds hij zijn rol in House of Cards kwijtraakte na tientallen beschuldigingen van seksueel misbruik.

  Behn kwam in december 2017 naar buiten met zijn beschuldiging dat Spacey hem zou hebben aangerand tijdens een concert in 2007. Spacey heeft nooit gereageerd op die beschuldiging.

  27 december 2019 - 06:06