×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bhutaanse koningin naar Australië

  Sangay Choden Wangchuk te gast bij liefdadigheidsdiner

  Bhutaanse koningin naar Australië

  Koningin Sangay Choden Wangchuk van Bhutan is in oktober in Sydney te gast bij een liefdadigheidsdiner. Voor 870 euro per persoon of voor 7000 euro voor een tafel van 10, kunnen in totaal 12 personen komen eten met de koningin. Die is uitgenodigd door de Australische Himalaya Foundation.


  De koningin zal bij het viergangendiner ook het woord voeren, zo staat te lezen op de uitnodiging van voorzitter en mede-oprichter van de Foundation, Simon Balderstone. Sangay Choden Wangchuk is beschermvrouw van het door zijn organisatie gesteunde onderwijsprogramma voor meisjes in Bhutan.

  De koningin zal onder meer spreken over Bhutans idee van nationaal geluk, over onderwijszaken en over haar werk als initiatiefnemer voor Bhutans Koninklijke Textiel Academie.

  Sangay Choden Wangchuk (51) is getrouwd met koning Jigme Singye Wangchuk, die niet alleen met haar huwde, maar ook met haar 3 zussen. Haar zus Tshering Yangdon Wangchuk is moeder van de huidige koning Jigme Khesar.

  15 augustus 2014 - 13:44