×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Arabische prins werd betaald door Ballast’

  Betrokken bij omkopingsaffaire

  Arabische prins werd betaald door Ballast’

  Prins Alwaleed bin Talal Alsaud, lid van de koninklijke familie van Saudi-Arabië, heeft volgens een oud-directeur van Ballast Nedam betalingen ontvangen voor bemiddeling bij grote Nederlandse bouwopdrachten in de machtige oliestaat. Dat schrijft De Telegraaf. Oud-directeur Martin W. is hoofdverdachte in een smeergeldonderzoek rond het bouwbedrijf.


  De prins is een paar keer als 'agent' opgetreden, stelt W. "Dat is een wettelijke verplichting in Saudi-Arabië. Hoe je die dan betaalt, dat is een tweede.'' De rol van het Arabische koningshuis in het dossier zou de geheimzinnigheid verklaren rond de omkopingsaffaire, stelt de krant.

  Ballast Nedam wordt verdacht van het betalen van 500 miljoen dollar via Zwitserse rekeningen. Het OM legde eerder dit jaar beslag op W.'s vermogen en woning.

  18 december 2013 - 10:07