×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Abdullah van Jordanië op werkbezoek in Egypte

  Koning ontmoet John Kerry en presidenten Sisi en Abbas

  Abdullah van Jordanië op werkbezoek in Egypte

  De Jordaanse koning Abdullah II heeft vrijdag bijgepraat met John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Bij het gesprek, dat in de Egyptische badplaats Sharm El-Sheikh plaatsvond, waren de Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi en de Palestijnse president Mahmoud Abbas aanwezig.


  Via het Twitteraccount van het Jordaanse hof wordt gemeld dat de koning voor een werkbezoek in Egypte is. Na de ontmoeting met Kerry, de Egyptische en Palestijnse president woonde Abdullah nog de opening bij van een economische conferentie in Egypte.

  Koning Abdullah II heeft deze week een drukke week. De koning was eerder deze week is Straatsburg. Daar sprak de koning het Europese parlement toe en had hij onder meer een ontmoeting met Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie. Na Straatsburg reisde de koning, samen met zijn vrouw Rania, naar Marokko voor een officieel bezoek.

  13 maart 2015 - 16:27