×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Abdullah van Jordanië geeft bloed voor Gaza

  Koninklijke familie betrokken bij lot Palestijnen

  Abdullah van Jordanië geeft bloed voor Gaza

  Koning Abdullah II van Jordanië heeft dinsdag bloed afgestaan voor de gewonde Palestijnen in Gaza. Dat heeft het Jordaanse koningshuis op de eigen website en via Twitter bekendgemaakt, vergezeld van een foto waarop te zien is dat in de Koning Hoessein Medische Stad bloed wordt afgenomen van de vorst.


  De Jordaanse koninklijke familie heeft zich de afgelopen maand herhaaldelijk het lot aangetrokken van de Palestijnen, die te maken hadden met bijna dagelijkse bombardementen en aanvallen van Israël. Tijdens een ontmoeting met de Palestijnse president Mahmoud Abbas zei Abdullah eind vorige maand dat zijn land er alles aan zou doen 'om de Israëlische agressie tegen Gaza te stoppen'.

  De Jordaanse koninginnen Rania en Noor hebben via Twitter hun afschuw uitgesproken over het geweld en de dood van vele kinderen in Gaza.

  6 augustus 2014 - 09:50